Ajankohtaista

Jäsentiedote 3/2018

Jäsentiedote 3/2018
Konneveden Moottorikerho/Urheiluautoilijat ry


Kiitos kilpailijoille kesän jännittävistä kisakokemuksista ja talkoolaisille/tukijoukoille tapahtumien mahdollistamisesta!
Talkoolaisia olemme kiitelleen erilaisin tapahtumin ja reissuin loppu kesän ja syksyn aikana.

Kilpailijoilla on perinteisesti mahdollisuus anoa kilpailumatkoista korvausta. MATKAKORVAUSANOMUKSET tulee lähettää osoitteeseen KonnMK/UA Kauppatie 38 44300 Konnevesi tai sähköpostilla susanna.lehtonotko@pp.inet.fi 31.10.2018 mennessä. Vaikka sinulla ei olisi kuin yksi kisa niin täytä anomus, näin saamme tietosi lisättyä kerhon toimintakertomukseen. Anomuskaavake löytyy www.moottorikerho.com sivuilta jäsenet osiosta.

Nuorille suunnattu MINITRIAL kisa ajetaan Silmutjoen maisemissa lokakuun aikana. Tarkempi päivämäärä on vielä mietinnässä, mutta seuratkaa kerhon nettisivuja sekä facebook sivuja, jossa kisapäivä julkaistaan lähiaikoina. Lisätietoja Kapasen Tomilta p. 044 936 3270.

Syksy jatkuu PERHEAJOILLA sunnuntaina 28.10 klo 12 alkaen. Lähtö tapahtuu Mieron pihasta ja maaliin saavuttua Mierolla on ruokailu sekä palkintojen jako. Perheajot on leikkimielinen kisailu, jossa perhe tai kaveriporukka ajaa omalla autollaan ennalta määritellyn reitin. Reitin varrella on rasteja, joiden tehtävät saattavat olla hyvinkin yllätyksellisiä. Rasteilla saatujen pisteiden mukaan palkitaan voittajat.

Seuran VUOSIKOKOUS kokoontuu 2.12.2018 klo 15 pankilla. Hallitustyöskentelyyn tarvitaan jälleen uusia jäseniä, joten ilmoita halukkuutesi asettua ehdolle jollekin nykyisen hallituksen jäsenistä. Mikäli ehdokkuus ei houkuttele, niin tule muutoin kuulolle kerhon asioista.

PIKKUJOULUJA vietetään Mierolla 8.12.2018 klo 18 alkaen aina aamun koittoon saakka.

Muutamalla jäsenellä on jäsenmaksu tältä vuodelta vielä maksamatta. Mikäli haluat pitää jäsenyytesi voimassa, maksa lasku 30.9.2018 mennessä. Sen jälkeen päivitämme jäsenrekisterin ja poistamme maksamattomat jäsenet listoilta. Mikäli maksulappu on hukassa, sen voi pyytää joko Asta Hintikalta tai Susanna Lehtonotkolta.

Ensi vuodelle on suunnitelmissa pääasiassa nuorille suunnattu reissu, katsomaan jotakin moottoriurheilutapahtumaa. Toiveita otetaan vastaan



16.09.2018, Susanna Lehtonotko

TALKOOLAISET HOI!

Siikapirtille vielä muutamia talkoolaispaikkoja vapaana sunnuntain 12.8 klo 16 esitykseen. Mattimyöhäiset ehtii siis vielä mukaan😎.
Tallinnaan lähtijät, muistakaa ilmoittautua torstaihin 9.8 mennessä!



06.08.2018, Susanna Lehtonotko

<< Edelliset 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraavat >>

Content Management Powered by CuteNews
 
Koti Webmail Hallinta